Projektleder til ventilation søges

Er du interesseret i et fuldtidsjob som projektleder hos et ventilationsfirma, der har byggepladser i samtlige landsdele?  Og længes du efter en dagligdag med plads til dit privatliv? 

Vi tilbyder dig en selvstændig arbejdsdag prioriteret efter dine behov, og hvis rammer du selv er med til at opridse. Herved har du mulighed for at skabe en hverdag i balance, hvor dit arbejdsliv og privatliv hænger sammen. Du kommer til at udføre vidtfavnende opgaver for vores store og små kunder.

Vores kunder fortjener altid en fortrinlig service, og hos I-plus tager vi dette ansvar alvorligt. Vi tilbyder unikke løsninger på kundernes udfordringer samt skaber sammenhæng mellem det praktiske og teoretiske arbejde, da vi er et kombineret ingeniør-og entreprenørfirma.

Der forventes, at du ligesom os har en pragmatisk tilgang til dimensionering og rådgivning. Lysten til at indgå i det praktiske aspekt af projektering er ligeledes vigtig, da der i din ansøgning lægges mere vægt på interesse end erfaring. Af denne grund justeres jobbets funktion og løn efter kvalifikationer. Derudover er det en fordel at være handlekraftig, kundeorienteret og i stand til at håndtere adskillige projekter på en gang.

Som udgangspunkt kan du se frem til en hverdag med følgende opgaver:

  • Projektering.
  • Bestilling af materialer.
  • Tilsyn på byggepladser.
  • Tilbudsberegning.

Hvis du er interesseret i et begivenhedsrigt job eller blot har lyst til at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte vores direktør June Richter Hansen på tlf. 60607920 eller på i-plus@i-plus.dk.

Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Tiltrædelsesdatoen er så hurtigt som muligt.